2010. június 12., szombat

Magam sem tudom, miért...

... nem írtam ilyen sokáig. Elszállt az ihletem. Éltem a mindennapokat, sodortak az események, és valahogy nem volt kedvem, türelmem mindezeket leírogatni. (Tuti, hogy emiatt nem kezdtem naplót se írni soha!)

Most már viszont elkezdett hiányozni a blogírás, meg annyi minden történik velünk, amit tényleg érdemes leírnom, megörökítenem, hogy később is vissza tudjuk majd olvasni.

A legfontosabb, hogy végre beköszöntött a VAKÁCIÓ! Nagyon vártuk már mindannyian, hiszen vége a reggel 6 órás ébresztőnek és az esti "8 órakor ágyban a helyed" fesztiválnak! A szünetekben megengedjük, hogy tovább maradjanak fent a gyerekek, főleg nyáron. Az utóbbi időben sokszor megkaptuk tőlük, amikor fürdeni küldtük őket, hogy "Dehát még reggel van!" (értsd: világos van).

Ehhez a bejegyzéshez beillesztek egy videót - ha már az estékről volt szó.  (A háttérben az én látszólagos közönyösségemről majd később ejtek szót...)

1 megjegyzés:

Orsi írta...

Nagyon aranyosak, nekünk is van ilyen körbetáncolós, futós, és nekünk is a mi ágyunkon! Én is feltettem a blogra, csak nem sikerült ilyen jól mint neked!
Örülök, hogy jól vagytok és hallok felőletek!