2009. július 17., péntek

Vendégeink voltak!

Nem is vendégek, hiszen abszolút velünk éltek ezalatt az 5 nap alatt, együtt keltünk, együtt feküdtünk, együtt nevettünk, együtt bosszankodtunk, amikor valamelyik gyerek hisztizett és bizony, a 3. napon gyerekeink már együtt játszottak! :)

Krisztiék hétfőn kora délután érkeztek. Úgy terveztem, hogy mire jönnek, kitakarítunk, rendet rakunk, elkészítjük az ágyukat, minden fontos háztartási munkámmal végzek, finom ebédet rittyentek. Ehhez képest mi volt? Reggel meghibásodott az autónk, feltétlenül be kellett vinnünk Sárospatakra, megnézetni. Éppen itthon maradhattam volna a gyerekekkel, de mivel egy-két dolgot még szerettem volna vásárolni, mentünk mindannyian. Délben már láttam, hogy nem lesz itt már főzés, úgyhogy rendeltünk Sátoraljaújhelyen pizzát, az volt aznap a naaaagy ebéd :) (De azért finom volt...) Délután játszótereztünk, este pedig 6 gyerek fürdött a kádunkban!

Kedden délelőtt Füzérradványba mentünk, a kastély parkjában sétáltunk, megnéztük a nagy platánfát és fagyiztunk is egyet. Délután egy kis játszóterezés volt a táborban, ahol dolgozom (sajna nekem dolgoznom is kellett 2 órát), aztán pedig lovagolni mentünk Vilyvitányba! Gyönyörű lovak, kedves lovászok fogadtak bennünket, Enikő, Vivien és Bálint nagyon élvezték, hogy felülhettek a pacikra!

Szerdán délelőtt nagyüzemi sütés-főzés volt idehaza :) Tepsis krumplit, rántott tököt-padlizsánt-sajtot-ananászt készítettünk, hozzá pedig egy nagy tál finom salátát! Igyekeztünk jó időben lerakni ebéd utáni szunyára a gyerekeket, mert délutánra strandolást terveztünk Sárospatakon! 16 óra után értünk oda, így a kedvezményes jegyet vásárolhattuk meg. Sajnos az első élményeink elég negatívak voltak (hosszú sor a pénztárnál, a tűző napon, ideges és siettető pénztáros néni), de miután bejutottunk, önfeledten élvezhettük a pancsolás örömeit!

Csütörtök délelőttre erdei kirándulást terveztünk, de az első fél órában már kiderült, hogy ez 6 pici gyereknek nem túl szórakoztató program, így inkább egy árnyékos park felé vettük az irányt és fagyiztunk egyet. Habzsi-dőzsi volt a mottónk, így az ebédünk frissen sütött, extra-finom pálházi lángos lett! Estére még egy lovaglást beiktattunk, aznap már Noémi is fel mert ülni a lovacskára, annyira aranyos volt! :)

Nagyon örülök, hogy jól sikerült ez a pár nap, remélem, hogy Krisztiék is jól érezték magukat nálunk! :)

1 megjegyzés:

Kriszti írta...

Bizony, nagyon jól éreztük magunkat nálatok, köszönjük a meghívást mégegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi