2009. november 15., vasárnap

Utolsó szülinap az évben

Sebestyén 2 éves lett szombaton, de vasárnap ünnepeltünk. Kapott egy autó formájú tortát, természetesen 2 gyertyával, amit stílusosan 2x fújt el :) A torta belül oroszkrém volt, és ha lekapartuk a külsején lévő több kiló vajkrém-díszítést, akkor igazán finom, könnyű édességet tolhattunk a szánkba...





Az ünnepi asztal díszítésével sem voltam most maradéktalanul elégedett, de nem sikerült harmonikusabban. Az vigasztal, hogy a gyerekeknek tetszett és örültek így is! :)





Ajándék is járt az ünnepeltnek, méghozzá autó, autó hátán - szó szerint! Egy trailer, rajta egy markoló - egész délután lefoglalta a fiúkat. Kapott még Sebi egy toronyépítőt is, ezzel inkább Veronika játszogatott, Sebestyénnek az örömet a felépített torony ledöntése okozta. - Későn érő típus ez a kölök :)





Két harisnyanadrág is megbújt a csomagolópapírban, de abszolút normális gyerek lévén, Sebi erről tudomást sem vett ;)


Vivien délelőtt nagy titokban ajándékot készített az öccsének, szépen be is csomagolta, úgyhogy nekünk is abszolút meglepetés volt az ajándék mivolta: egy szép kör alakú falapot festett meg virágokkal, tényleg szép lett! Kicsit izgultam, hogy Sebit abszolút nem fogja érdekelni, de szerencsére azt bontotta ki először a kis gézengúz, örült is neki, úgyhogy Vivi is boldog volt!




Micu fényképezett rendületlenül (ezért sincs egyiken se rajta), tettem is fel ide jó sok szülinapos fotót! Az ünneplés végén szerettem volna a 4 gyerekről közös képet (ja igen, ezt mindig szeretném, de iszonyú nehéz megvalósítani!!!), úgyhogy minden csalafintaságunkat, diplomáciai érzékünket, gyermekpszichológiai gondolkodásmódot bevetve megpróbáltuk őket az ülőgarnitúrára EGYMÁS MELLÉ LEÜLTETNI, sőt, mi több, néhány másodpercig OTT IS TARTANI őket... Szerintem a Gladiátor című film legtöbb statisztát igénylő jelenetét is egyszerűbb rendezni, mint egy ilyen fényképet létrehozni! Azért valahogy csak sikerült :)

6 megjegyzés:

PAMIS Takarító Kft. írta...

Sok Boldog Szülinapot kivánok.

Ildikó írta...

Köszönjük szépen!

Mária írta...

Isten áldja meg a kicsinyke kis szülinapos kisfiadat!

Ildikó írta...

Nagyon szépen köszönöm a nevében is! :)

moon írta...

Gyönyörű a kis szülinapos, Isten éltesse jó sokáig! :)

Ildikó írta...

Köszi! :)