2010. március 1., hétfő

Ottalvós vendégségben

Szombat délután Miskolcon volt a zenekari próba, és mivel másnap is ott volt programunk, megkértük barátainkat, hadd aludjunk náluk. Az esti elalvással nem is volt semmi gond, fél 11 felé járt az idő, mire ágyba zavartuk őket, úgyhogy pár perc múlva már hortyogott az egész szoba :) Viszont a reggel!!!! Előző este mondtam a vendéglátónknak, hogy szerintem úgy 8-ig biztos elalszanak a gyerekek, nekik is van két gyerkőcük (3 éves kisfiú és egy 5 hónapos kislány), mondta is Angéla, hogy az úgy nekik is jó.

Ehhez képest az enyémek fél 7-kor már felkeltek! Kezdődött azzal, hogy Micu elfelejtette este kikapcsolni a mobiljában az ébresztőt, így az 6-kor csipogott. Mire sikerült elnémítani, addigra már Bálint felült. Kell pisilnie. Utána Vivien, aztán Veronika, végül Sebestyén. Hű, de morogtam, hiszen itthon hétköznap alig lehet kirobbantani őket az ágyból, amikor meg alhatnának (alhatnánk), akkor meg hajnalban kukorékolnak! Negyed 9-ig próbáltuk őket kordában tartani, akkortájt hallottunk mocorgást a vendéglátóink felől. Jujjj, de nem volt semmi! :)

Hazafelé elhatároztuk a férjemmel, hogy "missziónknak" tűzzük ki, hogy időnként meghívunk magunkhoz többgyerekes családokat, mert abszolút átérezzük, milyen nehéz elmenni bárhová, pláne több napra! Mi pedig azt hiszem bírjuk a strapát, nagggyon lazán fogjuk venni a dolgokat és örülünk majd, hogy nem csak a mi gyerekeink lógnak a csilláron (remélem...)! :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na, majd jól meglátogatunk benneteket :) Garantáltan 6 körül fenn lesz mindenki!
Boszi

Ildikó írta...

Óóó, Veletek könnyű lenne, mert a nagyok leszerelnék a kicsiket! ;) Szóval jöhettek! :D