2009. szeptember 4., péntek

Finom sajtok Egerben

Néhány hónapja olvastam róla, és most hétfőn végre eljutottam Egerben a Bükki Sajt-műhelybe. Igaz, be kellett volna előre jelentkezni, ezt sajnos nem tudtam, kicsit féltem is, hogy nem engednek be, de az ott dolgozók nagyon kedvesek voltak, bemehettünk és vásárolhattunk :)
Finomabbnál finomabb sajtok mutogatták magukat a hűtőpultban, nézegettük, kóstolgattuk őket! Igen, minden sajtból, ami érdekelt bennünket, kaptunk kóstolót - hol van még ilyen a mai világban?
Végül vettünk bazsalikomos-füstöltet, hegyvidéki érleltet, tökmagos krémsajtot és kecskesajtot is. A héten dőzsöltünk, nagyon finomak, köszönő viszonyban sincsenek a nagyüzemi műsajtokkal. Ha valaki Egerbe készül, jelentkezzen be Sándor Tamásékhoz és kóstolja meg a különleges, kézműves sajtokat!

Nincsenek megjegyzések: