2009. szeptember 7., hétfő

Utunk a baleseti sebészetre

Du. 4-kor elengedtem Vivient a játszótérre a barátaival. Micu 5 előtt pár perccel elment itthonról, csak csütörtök este jön haza - prédikátor-értekezlet van a Dunántúlon. (Anyósomék viszont itt vannak, segítenek nekem.)

Fél 6 előtt kicsivel rohannak Vivi barátai, hogy a lányom leesett a csúszdáról és megrepedt a feje! Na, egyből kivert a veríték, küldtem a gyerekeket vissza, azt hittem, hogy Vivi egyedül maradt (kiderült, hogy nem, mert addigra már három szülő is ott volt), kértem apósomat, jöjjön velem, pattantunk a kocsiba és mentünk a játszóra.

Kiderült, hogy nem a feje, hanem a füle széle repedt meg, de elég rendesen! Olyan volt, mintha ollóval tépne bele valaki, vérzett is és elég csúnya seb volt. Szegénykém sírt nagyon, és legfőbb problémája a fájdalmon kívül az volt, hogy vajon ilyen csúnya marad-e a füle, ha meggyógyul :)

Mentünk Sátoraljaújhelyre, a sürgősségi sebészetre. Hamar bejutottunk, aranyos doktorbácsi, aranyos asszisztens néni fogadott bennünket. Két szúrással kapott Vivien érzéstelenítő injekciót (a második szúrás nagyon fájt neki), utána pedig a doktorbácsi összevarrta a fülét. Most kötés van rajta és 2 nap múlva vissza kell menni ellenőrzésre.

Szerencsére hazafelé már csacsogott, most este picit fájlalta a fülét, de nem vészes.

Jaj, hogy mik történnek ezekkel a csemetékkel!!!

4 megjegyzés:

Bea írta...

Mielőbbi gyógyulást neki!!!

Ildikó írta...

Köszönöm szépen, szerencsére amúgy jól van :)

Nem is mondtad, hogy Te is írsz blogot, most már olvasni foglak ám! :)

Puszi!

moon írta...

Hogy van a Vivien? :) Kiheverte a megrázkódtatást?

Ildikó írta...

Moon: Igen, köszi, szépen gyógyul! Hétfőn lesz varratszedés.