2010. január 14., csütörtök

30 éves lettem

Éééés igen, van élet a harmincon túl! :D

Január 2-án volt a szülinapom, a férjemtől egy nagyon különleges és emlékezetes ajándékot kaptam, egy teljes hétvégét kettesben!!! 8 év óta nem volt ilyenben részünk, nagyon izgultunk is, hogy hogy tudjuk megoldani.

Anyósoméknak és sógornőmnek köszönhetjük, akik elvállalták a gyerekeinket péntek estétől vasárnap estéig. Pénteken délben elmentünk anyósomékhoz Egerbe, estig mi is maradtunk, majd fürdetés után, amikor szépen vacsoráztak a gyerekek, elköszöntünk tőlük és eljöttünk haza. Hát, a kocsiban nem volt se kiabálás, se veszekedés, se verekedés, se sírás (bár én azért elmorzsoltam pár könnycseppet a szememben), csak CSÖND és lehetett nyugodtan beszélgetni!

Itthon pedig az elején nem találtuk a helyünket, csak bolyongtunk a lakásban, furcsa volt nagyon! Aztán persze elég hamar rájöttünk, hogy mit lehet itt kettesben csinálni... ;)

Szombat délelőtt imaházban voltunk Telkibányán, végig tudtam hallgatni az istentiszteletet! Annyira odafigyeltem, hogy akár most is el tudnám mondani az igehirdetés tartalmát :) Meg is jegyezték a gyülekezeti tagok, hogy feltűnően nyugodtak és kipihentek vagyunk.

Este Sátoraljaújhelyre mentünk, a dohánygyári fúvószenekarnak az újévi koncertjére, ahol Micu is trombitázott. Nekem nagyon tetszik minden évben, mert közismert dallamokat, slágereket játszanak, szórakoztató és élvezetes (zeneileg meg nem vagyok művelt, hogy a hibákat meghallanám, vagy zavarnának azok). Az estét egy vacsival zártuk, az egyik kedvenc kis pizzériánkban.

Vasárnap Miskolcon csavarogtunk, vásárolgattunk és moziba is beültünk. Az "Egyszerűen bonyolult" c. filmet néztük meg, tetszett mindkettőnknek. A miskolci mozi viszont borzasztó! A Plaza-ban voltunk, a terem zsúfolásig megtelt, kellemetlen "ember-szag" terjengett, az üléseket csak egyfelől lehetett megközelíteni, így a belső székekre érkező késők miatt egész sorok állhattak fel, nem kis morgások közepette. A kép- és hangminőség sem olyan volt, mint amilyet egy multiplexben elvárna az ember, a jegyár viszont cseppet sem volt olcsóbb. Szóval levontuk a tanulságot, és ezután, ha tehetjük, inkább máshol megyünk moziba.

Este 7-re értünk Egerbe, a gyerekek már nagyon vártak minket. Amikor megérkeztünk, a két kicsit már le sem lehetett rólunk vakarni, tapadtak ránk, mint a matricák! :) Fáradtak is voltak nagyon, de jól érezték magukat és szerencsére mamáék is jól vették az akadályokat.




A hétvége mellé kaptam egy gyönyörű virágcsokrot (még most is él a vázában!), két szakácskönyvet és egy merőkanalat. Szép szülinapom volt! :)

5 megjegyzés:

Kriszti írta...

Kívánok Neked még vagy háromszor ennyi szülcsinapot!!!!!!!!!!!
Puszikállak

PAMIS Takarító Kft. írta...

Boldog Szülinapot kivánok!

Ildikó írta...

Köszönöm Nektek! :)

Mária írta...

Nagyon boldog születésnapot kívánok utólag is!
Jó lehetett egy kicsit csendben lenni, egymásra figyelni. Ennyi idő biztosan elég is. Nálunk ilyen még nem volt.

Ildikó írta...

Mária, köszönöm szépen! Bizony jó volt! Nálunk sem gyakoriak az ilyen kettesben töltött hétvégék (8 év óta most először), de feltöltekezésre, kapcsolatmélyítésre igazán jó alkalom! Fél évente érdemes lenne bevezetni.